Продукти за вътрешна слънцезащита

Много и разнообразни са продуктите, които изпълняват не само слънцезащитни функции, но са и част от интериора на помещението.  Щорите, които се монтират от вътрешната страна на прозорците сa незаменими интериорни решения. Съществува огромно разнообразие от материали, цветове, начини на управление, функции и степен на защита. Тук може да разгледате и изберете основните видове вътрешни щори, както и да направите конкретно запитване за даден модел.

Хоризонтални щори

Венецианските или хоризонтални щори са най-често използвания, класически слънцезащитен продукт

Вертикални щори

Вертикалните щори са доста популярни и с огромно цветово разнообразие.

Ролкови щори

Роло щорите са ефективна и опростена слънцезащита, която комбинира лесен и бърз начин за затъмнение с огромно разнообразие от цветове, десени и възможности за монтаж и управление.

Плисе щори

Плисе щорите са модерни интериорни решения за засенчване и декорация от специални, незадържащи прах материи. Те са елегантни, стилни и с огромни цветови комбинации . Могат напълно да заместят пердетата, а ако са изпълнени във вариант „ден и нощ“ са уникални като визия и функционалност.

Дървени и бамбукови щори

Дървените щори внасят неповторим уют и атмосфера в интериора на жилища, заведения и офиси. Щорите от дърво впечатляват не само със своята мекота, но и са дълготрайни и практични. Ламелите се изработват с ширина 25 и 50 мм. и са налични над 9 различни цвята.