Блог

Вертикални щори фото тапет

юни 6, 2017 | Новини

От 5 юни 2017 г. Предлагаме нов модел вертикални щори, своеобразен фото тапет на вашите прозорци.

Особено подходящи за детски стаи, всекидневни и спални, учебни кабинети, занимални и др. Изборът на фото идеи е доста голям и може да се направи на място в двата ни офиса.

Важно за всички, които искат върху лентите на вертикалната щора да виждат свои собствени мотиви: изпратете ни снимки с висока резолюция, илюстриращи спомени от чудесни места, които сте посетили или незабравими гледки от родния край. Отпечатани върху лентите те ще придават нов облик на помещението и ще носят ведро настроение.

Друга важна подробност – може просто да подмените старите ленти на съществуваща вертикална щора с ленти 89 мм с добре работещ релсов механизъм, като изберете от нашия каталог подходяща фотография или изпратите ваша снимка с висока резолюция.

Разгледайте още Мотиви за щори фото тапет.

Последни новини

30 години Кипро – празнувайте с нас!

30 години Кипро – празнувайте с нас!

По случай 30 годишнината на Кипро, предлагаме 20% отстъпка за иновативните цип-скрийн роло щори за вертикално засенчване на тераси, балкони и прозорци. Системата се предлага с ел. задвижване и управление с дистанционно, както и в 22 цвята по RAL без оскъпяване....

повече информация