Блог

Иновативни ветрозащитни пана Corradi

апр. 12, 2017 | Новини

Много заведения използват ветрозащитните пана от прозрачен кристал. При по-големи ширини над 1,4 м. кристала винаги е машинно залепван чрез застъпване на двете ширини минимум 2 см. Компанията Corradi обаче от скоро въведе ново патентно решение – странично насрещно залепване по дебелината на двете страни на кристала без припокриване и почти невидима връзка по дължината на слепената ивица.

Тази иновативна технология ние от “Кипро” прилагаме от началото на април тази година при подмяната на стари повредени ветроупорни пана. Тя придава доста по-елегантен вид на готовия продукт и дори го прави по-устойчив. На снимките тук се вижда целостта на такова пано пред ресторант в Свети Влас.

Невидимият шев при слепването на кристалаОсвен по-добрият естетически вид, въведената иновация при слепването на прозрачния кристал го прави и доста по-устойчив на вятъра.

Лесната подмяна на кристала при тези автоматично задвижвани пана е доказателство за доста по-високата ефективност при инвестирането в модернизацията на заведенията – заради икономичното и лесно задвижване и от друга страна заради дълготрайната употреба на такава автоматизирана ерметика.

Последни новини

Зимни цени 2023/2024

Зимни цени 2023/2024

От 20.12.2023 до 20.02.2024 обявяваме намаления на повечето ни продукти. Поръчайте сега и получете вашите щори или тенти на по-добра цена, с по-бързи срокове за доставка и монтаж. Побързайте, срока на промоцията е само до 20.02.2024! Очакваме ви!...

повече информация
30 години Кипро – празнувайте с нас!

30 години Кипро – празнувайте с нас!

По случай 30 годишнината на Кипро, предлагаме 20% отстъпка за иновативните цип-скрийн роло щори за вертикално засенчване на тераси, балкони и прозорци. Системата се предлага с ел. задвижване и управление с дистанционно, както и в 22 цвята по RAL без оскъпяване....

повече информация