Коркови Тапи Универсални

В сезона на виното 2017 г. предлагаме два вида най-често използвани коркови тапи: 23/30 мм – 14 ст. бр. в опаковки по 25,50,100 или по избор на клиента. Коркови тапи с пластмасова черна глава с размер 27/19 мм –  20 ст. бр., удобни и практични за ръчно затваряне в домашни условия или в малки винарни на бутилки с вино/ ракия. Подходящи са и за сокове, сосове и др. Тапите на „Аморим“ са колматирани – повърхността им е специално обработена за издържливост и безупречно  съхраняване на съдържанието. Те не пропускат въздух, поддържат постоянна влажност между 4-8% и така запазват качеството на съдържанието за дълго време.

Препоръка: след разпечатването на опаковката, ако останат неизползвани тапи уплътнете добре опаковката, за да ги съхраните за следващо затваряне. По възможност вакумирайте или поставете в добре изолиран съд(кутия).

За това се доверете на гаранцията, която ние в „Коркова къща“ даваме за качеството на корковите тапи от световния лидер в това производство. Разглеждайки приложенията с различните видове тапи, можете да изберете най-подходящия вид за конкретния случай. Но съобразно нуждите, по заявка „Аморим“ може да изработи всякакъв вид тапи и ние ще ви ги доставим в срок от 30-40 дни.

За количества – специални отстъпки.

Не използвайте обикновени, не колматирани тапи. Те могат да ви причинят много неприятности и загуби.

Същевременно вижте как сполучливо можете да използвате стари или нови тапи като орнаменти в художествено пано, изпълнено с остатъци от коркови листи или плочки.Корковите тапи в художествено пано

Изпратете запитване за този продукт

Имейл:

kiprocork@gmail.com

Телефони:

0878/ 806 248

Адрес:

гр. Бургас, к-с Изгрев, бл. 135 партер

Вижте всички продукти от Корк

Продукти
Share This