Гаражни врати, дограми и мрежи против насекоми

(страницата и в процес на разработка)

Гаражни врати, дограми и мрежи против насекоми

Работим основно с ПВЦ  профили  Trocal 5 и 6 камерни профили, но по избор на купувача и с Профилинк,  Това са устойчиви дограми с доказано добро съотношение между цена и качество.

Интересно решение често пъти се явяват плъзгащите са профили, но не навсякъде този вариант е удачен. С алуминиеви профили обикновено изработваме и монтираме врати за бани и мокри помещения, прегради на тераси и др.

Затварянето на по-големи пространства, входове и особено приземни помещения е най-удачно с различните видове ГАРАЖНИ ВРАТИ. Най-широко прилагания вариант са ролетните врати с алуминиеви ламели 77 мм височина, термо изолирани в различни цветове по избор, с ръчно или най-често автоматично управление с мотор и дистанционно.

Няма отваряем прозорец или врата, на които в един момент да не се налага монтирането на някакъв вид мрежа против насекоми, популярна като комарник. Ние предлагаме:

  • фиксиран комарник с алуминиева рамка в различни цветове;
  • отваряем комарник с панти, тесен и широк алуминиев профил или плъзгащи се в страни или нагоре-надолу(т.н.плисе);
  • ролетни комарници с автоматично прибиране в малка незабележима кутия.

Запитвания за най-подходящия модел и цени – чрез формата в сайта на ел.поща по-долу като дадете ширина и височина.

При комбинирана поръчка на дограми или външни и вътрешни щори за комарниците правим специални отстъпки или са бонус към поръчката Ви.

 

Разгледайте и нашите реализирани обекти

Поръчка за този продукт