Corradi Outdoor Living Space

Нашият опит е вашата гаранция за успех!

Разгледайте и реализираните ни обекти с продуктите на Corradi

Corradi за дома:

Тераса, която се превръща в жилищна площ, кътче на градината, трансформирано в релакс зона, стая навън, на която можем да се радваме през цялата година. За всяко открито пространство – иновативно решение, направено по мярка.

corradi_home

Базирайки се на дългогодишен опит Corradi създава Pergotenda ® – патентована система с подвижен покрив, която съчетава елегантен дизайн с иновативни и висококачествени материали. Направени от алуминий или от дърво, закрепени на стена или самоносещи, наклонени или прави, с Ermetika ® или плъзгащи врати. Линията Pergotenda® предлага много възможности за избор на индивидуални решения, за да превърне всяко външно пространство в място за живеене на открито, което да е достатъчно комфортно при силно слънце, дъжд или вятър.

Corradi за бизнеса:

Градини на ресторанти, пространства около басейна на хотела, уелнес и спа центрове, покривни тераси, пешеходни зони в градовете: всички те имат голям потенциал да удължат сезона си и живота на открито с много месеци, използвайки ноу-хауто на Corradi.

corradi_bussiness

Corradi предоставя цялостни решения и индивидуални проекти за удовлетворяване изискванията на бизнеса и живота на открито. За да предложи на бизнес клиентите си преимуществени решения Corradi залага на индивидуалност, перфектна техника, опит и цялостни решения. Едно добро предложение, което е подплатено с гаранции и качествено обслужване. Патентованите продукти, гарантиращи защита от атмосферни влияния са произведени по размер и според всички стандарти за качество. Те притежават сертификати, включително PEFC и Environmental Certification. Предложението на Corradi се допълва с консултации по отношение на ландшафтната архитектура на обектите и техническа поддръжка по време и след тяхната реализацията.

Нашият опит е вашата гаранция за успех!

9

повече от 30 години опит в областта на outdoor сектора

9

изработване по индивидуални размери

9

гаранции до 10 години

9

над 35 патента

9

световнозастъпена търговска мрежа

9

специализиран сервиз след продажба

9

група от производствени фирми

9

цели проекти (специални проекти)

9

консултации по ландшафтна архитектура и технически документи

9

взаимодействия с университети и научни институти

9

пълен асортимент продукти за outdoor

9

Сертифицирана група:

  • UNI EN ISO 9001:2008 with TÜV,
  • Environmental certification UNI EN ISO 14001:2004 with TÜV
  • СЕ маркировка за всички продукти
  • Сертификати за сигурност на градински мебели и аксесоари: UNI EN 581-1:2006, UNI EN 581-3:2007, UNI EN 581-2:2009, тестове за удари и статични натоварвания
  • Продукти, съобразени с антисеизмичното законодателство

Corradi за архитекти и дизайнери

Ясни архитектурни тенденции: Границите между „вътре” и „вън” стават все по-размити – хората имат все по-голямо желание да прекарват повече време навън и да използват терасата или двора като естествено продължение на дома. Прозорците стават все-по големи и по-големи, създават се „зелени оазиси” на тераси, дворове, балкони, където човек се оттегля за интимен контакт с природата или прекарва приятни часове със семейство или приятели.

corradi_architect

Всяка тераса или балкон, всеки ъгъл от градината може да се превърне в такова място. Италианската компания Corradi следи от години този тренд и налага на пазара комплексни и индивидуални решения за всяко открито пространство. Напреднали технологии и предпочитание за опростени линии, високотехнологична стомана и естествено дърво, опростени на вид тъкани и материи, зад които се крият изключителни качества и най-модерни технологии: светът на Corradi изглежда на пръв поглед пълен с противоречия: Точно както е време Corradi да обърнат представите ни и да са винаги там, когато „вън” стане „вътре”!

3D Модели, чертежи, консултации, хиляди изпълнени и работещи проекти по цял цвят, сертификати – на това могат да разчитат архитекти и дизайнери, когато решат да създават уникални нови пространства за своите клиенти.