УВАЖАЕМИ ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА НИ,

По повод извънредната ситуация с разпространението и предпазването от коронавирус COVID-19 ви информираме за най-важното относно предлагането на нашите стоки и услуги.

Преди всичко е важно да знаете, че според информация от СЗО нашите продукти не са обект на разпространение на вируса и няма никаква пречка да ги поръчвате, закупувате и монтирате, дори и когато са внос от европейски и трети страни.

Следвайки указанията на българските и европейските здравни власти и на правителството, ние в „КИПРО” ООД предприемаме всички необходими мерки за безупречна хигиена при контролираните посещения в нашите търговски  обекти, както и при неотложни посещения в домове и офиси на наши досегашни и потенциални бъдещи клиенти.

Оценяваме критичната ситуация по опазване здравето на хората и за това:

  • Приемаме и се отзоваваме на всяка заявка за поддръжка и ремонт или за нови слънцезащитни средства и за коркови покрития – по телефон, електронна поща, Wiber;
  • До 15 мин. можем да отворим един от двата офис-магазини и да предадем стока или да извършим вид услуга;
  • Консултираме и подпомагаме всекиго, поискал съвет за оразмеряване, монтаж на закупен от нас продукт или за ремонт и монтаж от член на семейството тогава и там, където е невъзможно присъствие на наш специалист..
  • За пряко ангажираните медицински лица в ограничаването и разпространението на вируса ще предлагаме специално внимание и отстъпки.

Нашият принцип е

ДА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ, ЗА ДА СМЕ ЗДРАВИ И РАБОТОСПОСОБНИ!

Доверете са на богатия ни опит и не отлагайте намерението си да имате нашите продукти, които наистина допринасят за вашия здравословен начин на живот!